Onderhoud van de tuin

Na de aanleg van de tuin begint het werken in de tuin. Het tuin onderhoud gaat nu een belangrijke rol spelen om te kunnen blijven genieten van uw tuin.
Bij onderhoud van de tuin denkt u vaak aan werkzaamheden die u zelf kan uitvoeren, in grote lijnen is dat ook vaak het geval.

01700095onderhoud02Maar toch zijn er werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren zoals groot snoeiwerk en bijvoorbeeld het zo genoemde “winterklaar maken van de tuin”.

Hiervoor moet u bij de hovenier zijn, maar ook voor advies betreffende herindelen van de tuin en verplanten van planten en of bomen.

Uiteraard wilt u het hele jaar met plezier van de tuin genieten, daarom raden wij u aan om vier maal per jaar het advies van een hovenier te vragen over de eventuele werkzaamheden die uw tuin nodig heeft. Zodat u zelf zonder veel werk toch van de tuin kan blijven genieten.
10240125


Onderhoudscontract

Ook is het mogelijk om het onderhoud aan uw tuin geheel uit te besteden aan ons.
Wij maken hiervoor een onderhoudscontract geheel opmaat. Dit contract kan bestaan uit bijv. 1x in per vier weken, of 2 maal per jaar of alleen een winterbeurt. Vraag vrijblijvend naar een offerte.Neem contact met ons op

Iedereen die op zoek is naar een partner voor de tuinaanleg, is bij Hoveniersbedrijf Grigo aan het juiste adres. Onze werkwijze is overzichtelijk en doelgericht met tussentijds advies en volledige openheid over offertes en constructies.